Ohjaamo

Ohjaamo tarjoaa palveluita 15-29 -vuotiaille ja tästä voitte varata ajan joko Onni-työntekijälle tai REDU:n asiakasvastaavalle. Onnityö tarjoaa palvelua 18-29 -vuotiaille jotka tarvitsevat matalan kynnyksen keskustelutukea elämän kaikilla osa-alueilla, HOT-valmennusta sekä valtakunnallista ryhmätoimintaa. REDUn asiakasvastaava antaa koulutus- ja uraohjausta sekä työllistymistä tukevaa ohjausta 15–29-vuotiaille. Muissa asioissa voit ottaa yhteyttä Ohjaamon päivystykseen, lisätietoja ohjaamosta saat: 040 649 2215

REDU:n asiakasvastaava

Kesto: 50min
Hinta: Maksuton
Sijainti:Valtakatu 16

REDU:n asiakasvastaava tarjoaa ura- ja koulutusohjausta sekä työllistymistä tukevaa ohjausta 15–29-vuotiaille nuorille. Voit varata minulle ajan, jos tarvitset esimerkiksi apua uravaihtoehtojen pohdinnassa, yhteishakuun liittyvissä kysymyksissä, erilaisiin tutkintoon johtaviin koulutuksiin tai lisä- ja täydennyskoulutuksiin hakeutumisessa, kesken jääneiden opintojen loppuun saattamisessa tai työllistymisen tukemisessa valmistumisen jälkeen. Tapaamisella kartoitetaan yhdessä tilannettasi, pohditaan opintojesi räätälöinti- ja rahoituskuvioita sekä luomme sinulle konkreettisen suunnitelman uratavoitteidesi saavuttamiseksi. Tarvittaessa myös kokoamme elämäntilanteeseesi sopivat Ohjaamoverkoston palvelut tueksesi.

Onnityö

Kesto: 50min
Hinta: Maksuton
Sijainti:Valtakatu 16

Onnityöntekijään voit olla yhteydessä, mikäli olet 18-29-vuotias ja kaipaat apua oman suunnan ja uusien näkökulmien löytämiseen tai tukea hyvinvointiin ja muutosten saavuttamiseen. Onnityössä etsitään yksilön vahvuuksia ja voimavaroja, ja hyödynnetään HOT-valmennusta. Onnin kautta voit saada sekä yksilöllistä keskustelutukea että osallistua valtakunnalliseen ryhmätoimintaan (jännittäjät, hyvinvointi, nepsyt, nuorten kehittäjäryhmätoiminta) yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Palvelu on maksutonta, etkä tarvitse diagnooseja osallistuaksesi.

Tanja Luolamo

Asiantuntija, Onni-työntekijä tanja.luolamo@te-toimisto.fi

Hei, Olen Tanja, Rovaniemen ohjaamon Onni-työntekijä. Minuun voit olla yhteydessä, mikäli olet 18-29-vuotias ja kaipaat apua oman suunnan ja uusien näkökulmien löytymiseen tai tukea hyvinvointiin ja muutosten saavuttamiseen. Voin etsiä yhdessä kanssasi omat vahvuutesi ja voimavarasi ja valjastaa ne käyttöön esimerkiksi HOT-valmennuksen avulla. Onnin kautta voit saada sekä keskustelutukea että osallistua valtakunnalliseen ryhmätoimintaan (jännittäjät, hyvinvointi, nepsyt, nuorten kehittäjäryhmätoiminta) yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Palveluni on maksutonta etkä tarvitse diagnooseja. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä pohtia, olisiko Onnista sinulle tukea elämäntilanteessasi.

Mari Riekkinen

REDU:n asiakasvastaava mari.riekkinen@redu.fi
040 187 9447

Hei, olen Mari ja toimin REDUn asiakasvastaavana. Tarjoan ura- ja koulutusohjausta sekä työllistymistä tukevaa ohjausta 15–29-vuotiaille nuorille. Voit varata minulle aikaa, jos tarvitset tukea esimerkiksi uravaihtoehtojen pohdinnassa, yhteishakuasioissa, tutkintoon johtaviin koulutuksiin tai lisä- ja täydennyskoulutuksiin hakeutumisessa tai kesken jääneiden opintojen loppuun saattamisessa. Autan sinua myös mielelläni kesätyö- ja oppisopimuspaikan löytymisessä tai työllistymisesi tukemisessa valmistumisesi jälkeen. Tapaamisella kartoitamme yhdessä tilannettasi, pohdimme opintojesi räätälöinti- ja rahoituskuvioita sekä luomme sinulle konkreettisen suunnitelman uratavoitteidesi saavuttamiseksi. Tarvittaessa myös kokoamme elämäntilanteeseesi sopivat Ohjaamoverkoston palvelut tueksesi.